Zoek
Sluit dit zoekvak.

Over ons

Wij zijn Outboard Service Noord. sinds december 2020 dé plek voor al uw bootvragen. Wij zijn een officieel servicepunt voor alle merken buitenboordmotoren. We zijn een onafhankelijk partij die thuis is in alle merken buitenboordmotoren, sloepen en motorboten, bootonderdelen en toebehoren.

Wij kunnen uw buitenboordmotor voorzien van een servicebeurt, periodiek onderhoud of reparatie. Wij repareren alle merken buitenboordmotoren zowel de viertakt motoren als de tweetakt motoren.

Onze werkplaats is voorzien van alle moderne technieken om iedere klus te klaren.

Zo kunnen wij ook uw buitenboordmotor uitlezen en diagnosticeren, Hierbij kunnen we naast de servicebeurt ook vertellen wat de actuele urenstand van uw motor is.

Outboard Service Noord is uit passie voor de watersport ontstaan en dat ziet u terug in de kwaliteit vakmanschap die wij leveren. Het is voor ons een must iedere watersporter met een gerust gevoel het water op te laten gaan.

Naast servicebeurten, montage, reparaties en periodiekonderhoud delen we ook graag onze kennis met u over het aankopen van uw nieuwe boot. Dus ook voor advies en aankoopkeuringen bieden wij ondersteuning. Op die manier krijgt u een eerlijk en helder beeld van de aankoop die u van plan bent te gaan doen.

Onze diensten zijn zeer uitgebreid. U kunt daarbij denken aan bijvoorbeeld het inbouwen van audiosystemen, verlichting, bilgepomp, accu’s en stuursystemen. Daarnaast kunt u ook bij Outboard Service Noord terecht voor antifouling en kleine polyester reparaties.

Wij hopen u graag te verwelkomen op de Opfeart 14 te Minnertsga.
De koffie staat klaar!

Met
voortvarende groet,

Team Outboard Service Noord

 

Watersportshop

Naast het onderhouden van uw boot, kunt u ook in onze shop terecht voor alles wat met de watersport te maken heeft. Zwemvesten, Audio systemen, Navigatieverlichting, Trailer accessoires, Buitenboordmotor service artikelen, Olie en alle overige Bootartikelen dit is een kleine greep van alles wat wij kunnen leveren.